Acrylverf schilderijen
Prijs op aanvraag

Via creativiteit kom ik in verbinding met mijn hart.

Tijdens schilderen kun je niet alleen zien, maar ook voelen!
Als ik in een creatieve bui ben, wil er nog wel eens een schilderij tot stand komen… 
Schilderen houdt voor mij in, dat ik met heel mijn hart en ziel ik maak hartsverbinding met dat wat ik schilder. In contact met mijn innerlijk gevoel waar het zo heerlijk warm, vredig en oké is. Vanuit mijn hart stroomt koestering, verwondering, vertrouwen, onbevangenheid, warmte, passie, respect en liefde. Een genieten. 
De (schilder)bewegingen van mijn hand, hoe klein of groot ze ook zijn; ze komen vanuit mijn diepste, vanaf mijn hart. Mijn schilderijen gaan mee op reis op mijn levenspad. Sterker nog, de schilderijen laten vaak zien wat in mij leeft, soms zelfs zonder dat ik er zelf al helemaal bewust van ben. Innerlijke beelden en belevingen komen via uiterlijke beelden op het doek.
Mijn hoofd zorgt voor een bepaalde concentratie. Voor de ogen die zien. De kennis die ik uit eerdere schilderervaringen heb opgedaan staan in dienst van het intuïtieve. Zodra intuïtie en kennis mooi in balans samen werken, gaat het schilderen in een heerlijke flow! 
Via mijn gevoel, hart en hoofd breng ik mijn lichaam in balans en maakt dat ik de totale liefdevolle aandacht heb voor wat ik aan het doen ben, waardoor het schilderij tot leven komt!
Als ik schilder dan kan ik me daarin herbronnen en me opladen. Echt tot mijzelf komen. Liefde laten stromen. De energie die ik in de schilderijen heb gelegd, kan op haar beurt mij aanraken en mij herinneren aan de stromende liefde. Het is een wisselwerking. 
Doordat de werken vanuit mijn diepste zijn geschilderd, ben ik in contact met de Liefdesbron in mij. Dat wordt als vanzelf in de schilderijen gelegd. Deze wezenlijke Liefde is niet alleen in mij, maar het Goddelijke is ook om mij. Tijdens het schilderen ervaar ik een aanwezigheid van energieën vanuit de Geestelijke Wereld. De innerlijke verbinding met de liefdevolle Lichtwereld is voor mij dan heel concreet voelbaar. Deze zijn werkzaam in de schilderijen. Waar het schilderij ook ophangt, het zal altijd ten goede komen van de sfeer/energie in die ruimte, omdat de Lichtkracht doorwerkt in de ruimte waar het schilderij hangt. 
De schilderijen zijn gemaakt vanuit mijn liefde voor het leven, mijn innerlijke belevingswereld, gevoel voor kleur, fantasie en intuïtie. Een proces van los laten van wat moet, los laten van hoe het hoort. Puur en alleen luisteren en voelen naar wat naar buiten wil komen en op doek wil verschijnen. 

 

EN INSPIRATIE ZEI: JE HART ZAL IK OPENEN, ALS JE ME TOELAAT.

JE WEG ZAL IK VERLICHTEN, ALS JE MIJ ER OM VRAAGT.

WIJSHEID ZAL IK JE SCHENKEN, ALS JE JE ERVOOR OPENSTELT.

HARMONIE KAN IK JE GEVEN, ALS JE BEREID BENT TE LUISTEREN.

 

Ik wens iedereen veel inspiratie en liefde.

IMG_89821_edited
IMG_90061_edited
Acrylverf schilderij 60 x 90 cm
Acrylverf schilderij 50 x 70 cm
Acrylverf schilderij 50 x 60 cm
VERKOCHT