Tijdens mijn zelfstandige periode in zakelijke wereld, heb ik ondervonden dat mijn voorkeur duidelijk uitgaat naar het op weg helpen van mensen.

In 2015 ben ik besloten eigen praktijk beginnen als Alternatieve geneeskunde & therapieën, individuele begeleiding/coaching "Balance in your life". Momenteel ben ik werkzaam in eigen praktijk, en ik help mensen om alles weer een beetje op orde te krijgen en ik probeer met mijn beste manier meer hulp, steun, aandacht en liefde te geven. Ik werk vanuit 'relatie', van hart tot hart. U kunt bij mij altijd hulp vragen in gebied huishoudelijke hulp, helpende zorg, individuele begeleiding, coaching en administratieve ondersteuning. Ik werk erg graag met alle lagen van de bevolking en alle leeftijden. Mensen helpen, dat is waar ik voor leef en wat ik graag doen.

Mijn passie is om te werken met en voor mensen!

Mijn missie is jou te begeleiden naar de weg van je hart!

 

Heb je een PGB (persoongebonden budget)?

Dan kan begeleiding vanuit praktijk "Balance in your life" daaruit gefinanciëerd worden. De begeleiding is altijd gericht op het bevorderen, het behoud of het compenseren van de zelfredzaamheid. In overleg met de zorginstelling waar de jongere of volwassene hulp krijgt, worden doelen opgesteld die in de begeleiding zullen worden gegeven.

Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

 – hulp bij het huishoudelijke taken (opruimen, wassen, strijken, enz.)

 – hulp bij het lichamelijke taken (wassen en aankleden, eten, enz.)

 – hulp bij het verplaatsingen (boodschappen of andere verplaatsingen)

 – hulp bij het plannen, stimuleren en voorbespreken van activiteiten
 – hulp bij het opstellen van een dag/weekplanning
 – hulp bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven
 – hulp bij administratie 

 

Mocht u na het lezen van deze tekst geïnteresseerd zijn, dan maak ik graag een kennismakingsafspraak met u. Overigens ben ik zowel voor een langere periode, als voor eenmalig en korte/tijdelijke hulp inzetbaar.

 

Voor meer informatie en een eventueel kennismakingsgesprek kunt u mij bellen op mijn telefoon  nummer 062 48 600 50

Klik hier voor prijzen.

 

Individuele begeleiding