top of page

Energetische Huisreiniging

Steeds vaker komen er mensen met de vraag huis energetisch te reinigen. Bij verhuizingen is het fijn om van het nieuwe huis je eigen plek te maken en het huis vrij te maken van energie die hoort bij de vorige bewoners. Ook in nieuwbouwhuizen tref we vaak plaatsgebonden energieën aan. Daarnaast is het voor veel mensen plezierig zo af en toe (eens in de paar jaar) het huis eens energetisch te reinigen.

Er soms kunnen in onze huis dingen gebeuren welke we niet kunnen verklaren. De meeste nuchtere mensen zullen zich niet aan storen en niet op de gedachte komen dat er een geest aanwezig is. Maar soms voelen we toch dat er iets niet klopt of dat er iets aanwezig is wat we niet verklaren of beschrijven. We voelen het aan, de sfeer is anders. We voelen niet echt prettig, hebt het gevoel bekeken te worden of we voelen een aanwezigheid. Ook kan het voorkomen dat we dingen ziet of hoort die er volgens ons eigenlijk niet kunnen zijn. Dit leidt vaak tot angst, slaapproblemen en algehele onrust. Vaak merken we het verschil tussen onze huis en de buitenwereld. Het kan zijn dat er een geest in huis aanwezig is of bepaalde emoties of spanningen van vorige bewoners nog zijn blijven hangen. Aanwezigheid van geesten zijn op zich niet zo vreemd, want de astrale wereld van geesten loopt door onze wereld heen. Vaak je kind neemt dingen waar (dit kunnen zielen zijn), die voor jou als ouder/opvoeder niet zichtbaar zijn. Dit kan je kind angstig maken. Ze hebben last van dromen, stemmingswisselingen, niet in slaap komen. Dit kan komen doordat het huis ‘vervuild’ is met energie die er niet thuis hoort. Wanneer de energie in een huis een negatief effect heeft op je is het goed om erover na te denken om je huis energetisch te reinigen.

Wat gebeurt tijdens huisreiniging?

Tijdens een huisreiniging wordt er gekeken of er inderdaad energieën aanwezig zijn en indien nodig, worden ze begeleid op weg naar het licht. Na het reinigen wordt het huis gevuld met positieve energie zodat er geen ruimte meer is voor negatieve energieën. Vaak je kind neemt dingen waar (dit kunnen zielen zijn), die voor jou als ouder/opvoeder niet zichtbaar zijn. Dit kan je kind angstig maken. Ze hebben last van dromen, stemmingswisselingen, niet in slaap komen. Dit kan komen doordat het huis ‘vervuild’ is met energie die er niet thuis hoort. Wanneer je huisenergetisch gereinigd is, is dat meteen voelbaar. Je voelt je weer prettig in je eigen huis.

Een reiniging duurt gemiddeld 2 uur (voor een normaal woonhuis).

Redenen om je huis energetisch te laten reinigen:

- Je voelt je niet prettig in huis

- Je ervaart dat er “iets” niet klopt in huis

- Je voelt je bekeken

- Je hoort of ziet dingen die er eigenlijk niet kunnen zijn

- Slecht tot niet of onrustig slapen, nare dromen

- Rare gedachten hebben

- Je heb angstig of vermoeid gevoel binnen in je huis

- Koude rillingen hebben op bepaalde plekken in huis

- Terugkerende onverklaarbare lichamelijke en/of geestelijke gezondheidsklachten    hebben

- Je kind gevoelig is voor de energie die in een ruimte aanwezig is

- Kinderen of volwassenen die ineens van stemming wisselen

- Knipperende lampen

- Nieuwe of oude huis te reinigen van oude energieën, oude bewoners

- Nieuwe start in huis. Naar echtscheiding, ruzies, traumatische ervaringen

- Samenwonen. Nieuwe start maken met je nieuwe partner in je huidige woning

- Niet verder kunnen in je leven

- Een huis wat je wilt verkopen, verkoopt beter als het net gereinigd is.. inmiddels      al diverse resultaten..

- Of andere klachten of situaties waardoor je er niet fijn woont

Klik hier voor prijzen.

bottom of page