top of page

METAMORFOSE MASSAGE  is een zachte vorm van massage, dat is een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd.  De herinneringen aan indrukken opgedaan tijdens de prenatale periode bevinden zich in de reflexzone van de wervelkolom.  Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen prenatale blokkades losgelaten worden en kan de bevroren levensenergie weer vrijkomen waardoor klachten en problemen verdwijnen.  Mensen in een terminaal stadium ervaren er een diepe ontspanning door die helderheid brengt in wat ze nog kunnen doen of oplossen om zich vredevol en met minder angst over te geven.

Zoals een zaadje de aarde nodig heeft om uit te groeien tot wat het in essentie is: een plant, een struik of een boom, zo kan een metamorfosebehandeling je helpen vorm te geven aan wie je in wezen bent.

In de metamorfosemassage werken met een uiterst zachte aanraking. Hierbij worden voeten, handen en hoofd aangeraakt.

 

Waarom behandelen we de voeten, handen en het hoofd?

Tijdens de behandeling worden de reflexpunten van het hoofd (beter gezegd: hypofyse en pijnappelklier) en ruggegraat/spinale reflex gemasseerd. Deze reflexpunten zijn gelegen op de voeten, handen en het hoofd. Tevens zijn onze voeten, handen en het hoofd onze uiteinden waarmee we contact maken met de Aarde, anderen en de Kosmos.

De voeten staan voor "beweging". Door de voeten te behandelen brengen we dus beweging tot stand, de energie wordt in beweging gezet. In de rechtervoet zijn de patronen aanwezig waarmee we op het moment werken; zij tonen wat we van ons leven maken. De massage begint ook met de rechter voet, daarna de linker. In de linker voet vinden we nog niet tot uitdrukking gebrachte patronen waarmee we het leven binnen kwamen. 
De handen staan voor "doen". Bij de handen wordt dat wat in beweging is gebracht uitgedrukt in handelen. De aanraking op de handen leert ons als het ware om dat wat in beweging is gebracht, om te zetten in daden. De handen corresponderen meer met het hart. Via ons hart kunnen we gehoor geven aan dat wat er in beweging is gebracht. We leren de emoties en gevoelens die los komen te hanteren en ze om te zetten in daden. De levenskracht raakt ons hart en daarmee het vermogen lief te hebben.
Het hoofd staat voor denken. In het hoofd komt het bewegen en handelen samen en wordt geïintegreerd in ons leven. Het hoofd heeft het vermogen om, dat wat los komt door de voeten en wat gestructureerd is door de handen, geestelijk te verwerken. Het hoofd zet alles weer op een rijtje en integreert het in ons leven.

Een metamorfose massage duurt 60 minuten

Klik hier voor prijzen.

 

Metamorfose Massage
bottom of page