IK ben liever uniek dan perfect

 

Tijdens mijn hele leven, ben ik lang op zoek geweest naar het geluk waarvan honderden auteurs van boeken en films beweerden dat dit in je hart te vinden is. Hoeveel ik ook zocht via boeken, cursussen, opleidingen en workshops, ik ervoer geen continuïteit in mijn geluksgevoel en de raadgevingen van mijn hart bleken mij niet altijd naar geluk te voeren.

Ik was begin vijf en dertig en kreeg al te maken met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Klachten waarvoor ik geen logische verklaring kon vinden en geen idee had hoe deze aan te pakken. Intuïtief wist ik dat geen oplossingen voorhanden waren, omdat deze richting meer gefocust was op het bestrijden van de symptomen. Symptomen die louter het gevolg waren van mijn onbewuste levenswijze.

Zelf had ik geen idee dat mijn toenmalige levensstijl behoorlijk uit balans was geraakt. Ik deed alles op de manier zoals ik “het” had geleerd. Mijn lichaam protesteerde tegen mijn toenmalige levenswijze en de ontstane klachten waren de reflectie van mijn onbewuste levenshouding. Gelukkig kwam ik terecht bij een Vipassana meditatie centrum in België. Naar 10-daagse stil meditatie hielp mij met de ontwikkeling van het inzicht dat mijn klachten voortkwamen uit spanningen en stress. Ik had namelijk nooit geleerd om goed naar de signalen van mijn eigen lichaam te luisteren en mijn grenzen duidelijk aan te geven en te bewaken en naar mijn intuïtie luisteren. Mijn lichaam was uit balans geraakt door de manier waarop ik mijn fysieke arbeid uitvoerde en mijn geest was uit balans geraakt door de grote werkdruk van die tijd.

De weg opende zich waarop ik mocht leren dat inspanning en ontspanning met elkaar in balans dienen te zijn. Dit was nog maar het begin van een ontwikkeling die niet meer tot stilstand is gekomen. Het mooiste was dat ik contact leerde maken met mijn innerlijke krachtbron, mijn gevoel en intuïtie.

Het leven zelf is mijn leerschool het heeft mij gebracht naar veel plekken in verschillende omstandigheden met een diversiteit aan ontmoetingen. Mij herinneren wie ik ben, wat ik hier te doen heb en waar ik vandaan kom. In balans komen met mijn persoonlijke visioen.

Alle ervaringen die ik heb opgedaan maken mij wie ik nu ben, wat mij daarbij helpt is eenvoud. Elke keer weer mezelf bevrijden, helen van…. dat wat mij niet meer dient. Groeien vanuit schoonheid, vreugde en liefde. Vrede in mijn hart…

Het is van belang om je intuïtie te ontwikkelen tot het hoogste niveau, daar waar je persoonlijkheid en je Hoger Zelf één zijn. Alleen dan ben je van nature beschermd door de onvoorwaardelijke LIEFDE die je BENT.

Het leven, ons bewustzijn is eeuwig, de reis naar groei en vervulling in dit leven gaat altijd door. Tot nu toe heeft deze reis me veel inzicht gegeven en dat inzicht deel ik graag met jou. Ik wil je helpen je levenspad te bewandelen vanuit je kracht en inspiratie.  Voor mij zijn mijn persoonlijke doelen, interesses, kwaliteiten en het een bijdrage aan de wereld willen zijn samengevallen. Dat wens ik jou ook toe.

Volg je hart, dat is de weg om de liefde terug te brengen naar de Aarde. Het pad dat ik bewandel, is voor mij een prachtige weg naar integratie en bewustzijnproces.

Leef bewust verder in Licht en Liefde.

Van hart tot hart,

Ol'ga

Ik heb bij verschillende instellingen opleidingen en cursussen gevolgd:

  • 2017 - Chakratherapeut HBO niveau - Wellness Academie, Hasselt 

  • 2017 - Spiritueel Gezondheid Specialist HBO niveau - Sorag Akademie

  • 2017 - Medische Basiskennis HBO niveau - Sorag Akademie

  • 2017 - Kleurentherapie - Sorag Akademie

  • 2016 - Magnetiseren & Healing - Almonta, Jopie Voesenek

  • 2016 - Intuitieve massage - MOOD Massage & Opleidingen, Rotterdam

  • 2016 - Chakratherapie - Wellness Academie, Hasselt

  • 2015 - Human and Universal Energy - HUE INTERMEDIATE LEVEL - by S.H.Y. Holland

  • 2015 - Human and Universal Energy - HUE BASIC LEVEL - by S.H.Y. Holland

  • 2014 - Mediumschap & Trance Healing - Your life your energy, Ellen Marijnissen