top of page

Psychometrie

Psychometrie is een vorm van helderziendheid. Het is een bijzondere manier van het doen van helderziende waarnemingen. Bij psychometrie gebruik ik voorwerpen of foto. Het kan eigenlijk van alles zijn zolang het maar van de persoon is waar het om gaat. Deze voorwerpen bevatten de energie van de eigenaar en wanneer ik het voorwerp vastpak dan kan ik me op deze energie afstemmen. Door mij af te stemmen op het energieveld van het voorwerp of de foto krijg ik heldervoelende en helderwetende waarnemingen door. Deze waarnemingen komen bij mij binnen als woorden, als beelden of ik krijg er een bepaald gevoel bij. Ze bevatten doorgaans informatie over zaken die op dat moment bij jou spelen of je kan informatie krijgen wat op dat moment nuttig is of nodig is om te zeggen.

Deze informatie kan heel uiteenlopend zijn. Het kan gaan over gevoelens van die persoon; hoe het met iemand gaat of wat er op dat moment in zijn of haar leven speelt. Je kan gewaarwordingen/beelden krijgen uit verleden, heden en toekomst. Wat gebeuren mag, mag gebeuren. Hierdoor krijg ik nog meer informatie over wat er speelt en waar ik eventueel mee zou kunnen helpen.

 

Zit u met vragen, hebt u vragen die onbeantwoord blijven of wilt u meer inzicht in bepaalde situaties van uw leven over uzelf, uw kind of een familielid, vragen over gezondheid, werk of relaties. Ze zitten ergens vast, komen er niet uit. Dan kunt u bij mij terecht voor antwoorden hierop. U kunt een foto of persoonlijk voorwerp van deze persoon meebrengen. Bij een voorwerp kunt u bijvoorbeeld denken aan een ring, knuffel of horloge. Het is van belang dat het voorwerp alleen gebruikt of gedragen is door één persoon, anders loopt de informatie die ik doorkrijg door elkaar.

Bij een reading lukt dat dan juist vaak wel om jou vragen te antwoorden, omdat de Ziel of soms spirituele helpers als gidsen helpen mij informatie geven over wat er nodig is daarvoor. De informatie die een reading geeft kan wisselen van nieuwe inzichten, tot informatie die je eigenlijk al wist, maar die je nu die van buiten komt eindelijk durft te geloven.

Het spreekt voor zich dat dit alles gebeurt op basis van vertrouwen en respect voor elkaar. Een optimale vertrouwensbasis is voor het werk dat ik mag doen het belangrijkste uitgangspunt waarmee je het beste resultaat kunt bereiken.

Deze behandeling bestaat uit een gesprek, psychometrie en healing.

Klik hier voor prijzen.

 

 

 

bottom of page