LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Jouw waarheid is de gids voor je verdere leven

February 17, 2016

Jouw waarheid is de gids voor je verdere leven. Laat de prachtige mens die jij in wezen bent, tevoorschijn komen. Leer dat éne te doorzien wat jou weerhoudt om het leven te leven waarnaar jij verlangt. Transformeer je angsten naar liefde. Leer te luisteren naar je hart, in plaats van naar je hoofd. Stap voorgoed uit de illusie en leef je eigen waarheid. Het mooiste, meest waardevolle en vooral krachtigste element in je leven, is je eigen waarheid. Je eigen Bron van vreugde. Van toekomstperspectief. En van diepe, innerlijke vrede. Als je die waarheid voorrang geeft boven alles, zal je leven zich voor je gaan ontvouwen zoals dat voor jou bestemd is. Je gaat dan doorzien dat de stem in je hoofd, niet dezelfde stem is als die in je hart. Je gaat prachtige stappen zetten, die je kort daarvoor nog voor onmogelijk had gehouden. En je gaat vanaf dat moment de illusie doorzien. De illusie die zich nestelt in dat éne dat jou belemmert om het leven te leven waar je naar verlangt. Stap eruit. Laat je hartsverlangen, waaruit jouw waarheid bestaat, voorgoed de gids zijn op jouw levensweg. Omarm de liefde. Voor jezelf en voor jouw wereld.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon