LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Lachen een opgewekte stemming op het vrij opborrelen van je intuïtie

February 23, 2016

“Je kunt groeien door strijd en moeite, maar makkelijker door vreugde en plezier”.

Als je lacht dan verhoog je je energieniveau. Je bloed gaat sneller stromen, je neemt meer zuurstof op en je maakt endorfine aan. Je voelt je lekker. Als je goed voelt dan ben je meer gevoelig voor de signalen uit je omgeving, zijn we verleerd om te luisteren naar onze intuïtie. We hebben geleerd om naar onze logica te luisteren. Daar is niets mis mee, maar als we daarmee onze intuïtieve, eerste gedachten wegstoppen dan gaat het mis. Door te lachen gaan we ons veiliger en zekerder voelen. Dit maakt dat we ook meer geneigd zullen zijn om beter te luisteren naar onszelf, onze intuïtie. En wat blijkt, de logica sluit er dan ook bij aan.

Maar als je er even bij stil staat, hoe is het dan met jouw intuïtie? Luister je ernaar? Intuïtie is voor de meeste mensen niet iets om dagelijks bij stil te staan.

Als kind al was ik geïntrigeerd door de diepere betekenis van het leven. Op mijn 15de ging ik voor het eerst rondreizen in Rusland. Een ongelofelijk land dat mijn ogen opende voor de wereld in en rondom mij. Ik heb veel mensen leren kennen met verschillende problemen, met angst en liefde, met geluk en aarmoe, met vrede en tranen. Daardoor leerde ik goed zien, horen en voelen wat er leefde bij de mensen en hoe ik iets kon betekenen op het moment dat onze paden elkaar kruisten. Deze ervaring leerde mij ook dichter naar mezelf te groeien en dieper te vertrouwen op mijn hart en mijn intuïtie. Ik heb vreugde in mijn hart en geniet elke dag van het mooie momenten. Dankzij door mijn leven ervaring en met mijn intuïtieve ontwikkeling ging ik verder op reis naar mezelf en ontdekte ik verborgen schatten en krachten. Ik kwam obstakels en weerstanden tegen. Door hier aandacht aan te geven, echt te voelen en te vertrouwen op zichtbare en onzichtbare hulp, voelde ik me steeds dieper verankerd en werd mijn leven zoveel intenser, vreugde- en betekenisvoller. Ik vind het heel boeiend om energetisch met mensen te werken en heb daarom mijn innerlijke roep gevolgd en voluit voor dit werk gekozen.
Het ontroert me te zien hoeveel energie er vrij komt als je jezelf toont met je pijn, vragen, vreugde en dromen. Dankzij het erkennen van wat zich aandient en door te vertrouwen op de leiding vanuit je hart, gebeuren er prachtige dingen en gaat er zo een mooie wereld voor je open!

Intuïtie is weten zonder woorden wat de waarheid is, zonder dat je een verklaring hebt. Intuïtie opereert buiten tijd en ruimte en is een verbinding met je hogere zelf. Intuïtie weet dat verleden, heden en toekomst gelijktijdig zijn en kan de totaliteit van elke gebeurtenis overzien. Intuïtie spreekt tot je als een speels kind dat je weg wil lokken van een moeilijker weg naar een weg die plezieriger is en meer vreugde geeft.

Je intuïtie leidt je altijd naar levendigheid en naar vreugde en weg van plekken waar je vast zit. Je intuïtieve geest vat informatie in een flits samen, antwoord gevend op problemen en beslissingen. Het laat je de meest effectieve stappen zien die nodig zijn om je doel te bereiken en je dromen uit te laten komen.

Trouw blijven aan je intuïtie is een prachtige uitdaging en heeft een positieve impact op je levensplezier. Ondanks dat de ratio in de maatschappij nog altijd wordt overgewaardeerd, erkennen gelukkig steeds meer mensen dat juist het luisteren naar je intuïtie vreugde en kleur geeft aan het leven. Door je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen neemt je sensitiviteit toe en krijg je diepgaand inzicht in jezelf en in anderen. Je leert opnieuw open te staan voor innerlijke signalen en de stroom van het leven te vertrouwen. De innerlijke wijsheid die je verkrijgt kun je toepassen op alle gebieden van het leven: relaties, werk en gezondheid.

Vreugde ontstaat door je te richten op je innerlijk en te herkennen wie je bent.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon