LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Ieder mens wordt omgeven door een energieveld

February 25, 2016

Ieder mens wordt omgeven door een energieveld, dat niet waar te nemen is met onze zintuiglijke ogen. Je zou kunnen zeggen dat dit energieveld, de aura, gemaakt is van heel subtiele materie. Deze subtiele materie, die meestal wordt waargenomen als een palet van kleuren, bevat veel informatie over onze innerlijke gesteldheid: over onze gemoedstoestanden, onze talenten en onze psychische blokkades.

Wat ik had gezien, was mijn eerste aura. Ik had in zoverre geluk gehad dat ik vanaf het begin al kleuren zag. De meeste mensen zien eerst een bijna kleurloos “omhulsel”, en geleidelijk komen daar kleuren in. Eerst ik analyseerde het verschijnsel niet en dacht er zelfs niet zo vaak aan. Later begin ik meer opletten van aura kleuren en wat van gevoel krijg ik bij verschillende mensen met verschillende aura kleuren.  Af en toe zag ik de aura rond mijn muziek leraar tijdens lessen, wanneer hij piano speelt.  Wanneer hij piano speelt, groeide de aura en werd hij omgeven door schitterende kleuren. Ik zag meer groen, blauw, geel en oranje kleuren. Ik ging analyseren en kijken wat betekend elke kleur en welke betekenis hebben auralichamen. Toen heb ik veel informatie gevonden in verschillende boeken en gevolgd verschillende cursus om meer te leren over de aura kleuren en auralichamen. 

Nu ik weet dat het krachtveld rond het fysieke lichaam, de aura, bevat zeven lagen. Ze worden opgedeeld in het etherische lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam, het astrale lichaam, het etherisch- causale lichaam, het universele liefdeslichaam en het ketherisch-causale lichaam en iedere laag heeft zijn eigen functie. De eerste drie zijn de lagere auralichamen. Ze hangen af van aardse prikkels zoals pijn, gevoelens en emoties. De laatste drie worden gekoppeld  aan het psychische van de mens. Het denken, weten en communiceren gebeurt op deze niveaus. De astrale laag, de vierde, staat zowel onder invloed van de lagere- als hogere auralagen. Het is eigenlijk een brug een tussenlaag. Ze liggen als een eivorm om je lichaam heen. De aura is ook gevoelig voor invloeden uit de omgeving. Een aura geeft altijd een beeld van een persoon op dat moment, je ziet een "moment opname". De volgende dag kan je aura er weer anders uit zien en daarom is het zeer moeilijk om een goed beeld van iemand te hebben.

De aura staat ook in verbinding met de chakra's. Veel mensen stralen in de aura die kleur uit die in verband staat met de chakra waar ze op dat moment in zitten. Alle kleuren hebben natuurlijk een betekenis. Healing van chakra’s werkt dus ook op de aura.

Het moeilijke aan aura readen is dat aura me informatie geven over fysiek, emotie, bewustzijn, onderbewustzijn, het spirituele pad… Door de aura af te tasten krijg ik een vrij goed beeld van hoe de lichaam in elkaar zit, en hoe de geest zich daarin thuis voelt.

Bij een van mijn klanten voel ik de energie bij de eerste twee van de zevende aura lagen. Normaal voel ik de energie als een soort warmte om heen. Een van de dingen die me een indruk geven over hem aura is de grootte ervan hoe meer je energie heeft, hoe verder ik van de klant zou staan. Bij hem sta ik erg kortbij, waaruit ik concludeer dat klant erg moe bent en komt energie tekort.  En ik krijg koud gevoel bij het etherich-causale laag, dus koud gevoel bij de keelchakra, dat betekent dat hij blokkades heeft (bijvoorbeeld geblokkeerde emoties), dat dan behandeling van deze vijfde auralaag ook noodzakelijk is en deze verstoringen binnen de stromingen van energie vinden voornamelijk plaats in de 1e, 2e en soms ook de 3e auralaag. De vijfde laag is overigens erg gevoelig voor genezing, zodat bijvoorbeeld een behandeling met ‘klankschalen ‘ kan wel goed zijn om de keelchakra en vijfde auralaag herstellen.

Vaak bij klanten kan ik lekken in de aura vinden we voornamelijk plaats in de 2e auralaag. Deze auralaag is het emotionele lichaam en bij lekken is er een opening direct naar het fysieke lichaam. De klant merkt zelf ook op dat er een lek zit in het emotionele auralichaam doordat er energieverlies optreedt wat kan leiden tot koude gebieden op het fysieke lichaam.

Dergelijk lekken in de aura kunnen overal voorkomen maar bevinden zich doorgaans aan de voorkant van het lichaam bij gewrichten zoals knieën, enkels, nek, schouders, en ellebogen. Dit zijn fysiek belangrijke gewrichten waar doorgaans veel gewicht op rust en een sterke functie hebben bij het in stand houden van het fysieke lichaam.

Als het energetische veld (chakra's en de aura inclusief alle energiestromingen) uitgeput is geraakt door bijvoorbeeld blokkades, dan kan dat leiden tot grote instabiliteit van het lichaam op alle niveaus.

 

 

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon