LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Pure liefde vanuit het hart

March 2, 2016

Het is liefhebben zonder oordelen en verwachtingen, pure liefde vanuit het hart. Er zijn mooie momenten waarbij twee zielen zo dichtbij komen en samensmelten. Er zijn ook veel pijnlijke momenten. Pure liefde is soms te mooi om waar ze zijn en roept veel angsten op. Vaak is de een wat verder dan de ander. De pijnlijke momenten kunnen worden gebruikt om terug te reizen naar je zelf, je ziel, je hart.. alles wat er van binnen speelt. De stiltes laten je op een confronterende maar ook liefhebbende manier zien wat er geheeld kan worden.
Juist die zielsliefde spiegelt je en laat precies zien waar je nog verder aan mag werken, en andersom ook. Je wilt de ander niet veranderen en laat het bij de ander. 
Zielsliefde is geduld hebben en loslaten. Jezelf nog beter leren kennen en de liefde opnieuw ontdekken in jezelf.
De zielsliefde herinnert ons eraan wie we zijn, wie we al die tijd waren en wat er veranderd moet worden om de persoon te worden die we diep van binnen werkelijk zijn. Als de ander nog niet zo ver is, laat los, als de tijd juist is komt het vanzelf weer terug op precies het goede moment.
De aantrekkingskracht zal dan zo ontzettend groot zijn dat het haast onmogelijk is om elkaar niet te zien. Als twee magneten worden zij weer bij elkaar gebracht. Als de angsten van beide personen zijn opgelost komen de zielen die bij elkaar horen weer bij elkaar en verenigen zich.
Het mooie van zielsliefde is dat het altijd terugkomt, het kent geen eind, het zal altijd blijven bestaan.

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon