LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Onvoorwaardelijke liefde

March 18, 2016

Soms kom je in je leven iemand tegen. Iemand die iets bijzonder met je doet. Die je laat ontwaken. Die je leert wie je bent. Wie je kan zijn. Die je altijd hebt willen worden. Je hart breekt open. Zelfs zo erg dat het pijn doet. Eenmaal de ruimte geeft het licht. Je zweeft. Het besef van geluk geeft je vleugels. Elke vezel in je lijf voelt het. Alles begint weer opnieuw. Om nooit meer te stoppen. Onvoorwaardelijk kan niet, dieper ook niet. Dit is echte liefde. Dit is houden van. Dit is geweldig, fantastisch, onvoorstelbaar. Geluk? Nee, je hebt het zelf gekozen. En het is goed. Het is eerlijk.

 

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon