LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Tweelingzielen liefde - onvoorwaardelijke liefde

In deze tijd waarin we te maken hebben met grote veranderingen in de wereld, ontmoeten steeds meer mensen hun tweelingziel, om hun incarnatiecyclus af te ronden en weer samen te smelten. Een ontmoeting met je tweelingziel is heel bijzonder. Een tweelingziel is ontstaan uit een ziel, die gesplitst is in een mannelijk en vrouwelijk deel. De ontmoetingen lijken vaak van geregisseerd door "het toeval", alsof het zo moest zijn. Het is alsof je jezelf ontmoet, alsof je in de spiegel kijkt naar een kopie van jou, de essentie van wie jij bent. Je voelt een enorme vertrouwdheid en als je elkaar in de ogen kijkt is het alsof je thuis komt en de tijd stil staat. Er is vanaf het begin een gevoel van eeuwige verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde, een liefde die zo diep in je hart verankerd zit dat je weet dat hij nooit meer over gaat. Dat kan behoorlijk wat verwarring opleveren.

Deze relaties kunnen hevige emoties losmaken en een groot impact hebben op je leven. De specifieke problemen, die deze relaties met zich meebrengen, maken het vaak moeilijk om bij elkaar te komen. Het kan zijn dat er bij een van de twee of bij beiden veel angst is om samen te komen, door onverwerkte trauma’s uit vorige levens. Door deze angst kan het moeilijk zijn om zich open te stellen voor elkaar. Er kan aantrek en afstootgedrag ontstaan, wat veel verdriet en onzekerheid kan veroorzaken. In het celgeheugen zijn namelijk veel herinneringen opgeslagen aan pijnlijke ervaringen uit vorige levens, die gekoppeld zijn aan eerdere relaties met je tweelingziel. Juist omdat de liefde voor elkaar heel diep is, heb je ook elkaar, in eerdere incarnaties, het meeste pijn gedaan. En er komt dan een heftig verwerkingsproces op gang, waarin veel verdriet en boosheid naar boven kan komen. Emotionele blokkades worden zo in een versneld tempo verwerkt. Het verwerkingsproces gebeurt vaak in je slaap, maar ook in het dagbewustzijn kunnen er veel emoties loskomen en kun je je verdrietig voelen, angstig zijn, sneller boos worden, prikkelbaar zijn, in de war voelen, gedesoriënteerd voelen, last hebben van hartkloppingen enz. Kortom, het kan je leven behoorlijk op z’n kop zetten. Je kunt emotioneel in de war zijn. Dit komt, doordat je in een hogere trilling komt na de ontmoeting met je tweelingziel.

Je wordt liefdevoller, gevoeliger en je kunt je kwetsbaarder voelen, je krijgt sterke fysieke aantrekkingskracht en verliefdheid. Het kan echter ook zijn dat de verliefdheid pas in een later stadium ontstaat. Je kunt ook je tweelingziel al ontmoet hebben, terwijl het besef daarvan er nog niet is, maar wel alle fysieke en emotionele veranderingen ervaren.

Je kunt last hebben van hormonale veranderingen en daardoor kun je chagrijnig en prikkelbaar zijn.

Je kunt vanuit het universum tekens krijgen over je tweelingziel, voordat je elkaar ontmoet hebt. Zo kun je bijvoorbeeld hem of haar naam telkens tegenkomen.

Liedjes die zomaar in je hoofd komen en waarvan de tekst betrekking heeft op de relatie met je tweelingziel.

Je hebt vaak telepathisch contact met je tweelingziel.

Niet meer tevreden zijn met je huidige leven en/of relatie na de ontmoeting, omdat je voelt dat het ook anders kan.

Je “omgeving” begrijpt niet altijd wat je in hem/haar ziet, door de vele verschillen en problemen die er kunnen zijn.

Je intuïtie wordt sterker en paranormale gaven worden in versnelde mate ontwikkeld.

Je kunt last krijgen van elkaars lichamelijke klachten.

Je “een” voelen met de ander.

Vaak hebben tweelingzielen een gemeenschappelijk doel, waar ze zich voor gaan inzetten in hun leven.In het begin van het samenkomen van tweelingzielen, kan dat erg vermoeiend zijn, omdat de energie op elkaar moet worden afgestemd. Dit houdt in, dat het lichaam in een steeds hogere trilling wordt gebracht. Dit gebeurt in fases, omdat je dat lichamelijk en geestelijk het anders niet aan zou kunnen, als dit te snel zou gebeuren. Daarom zul je in de beginfase elkaar niet zoveel zien.

Vaak is er een magnetische aantrekkingskracht tussen tweelingzielen en is er een diepe emotionele band, die ervoor zorgt dat tweelingzielen bij elkaar komen. Je voelt dan een diepe, onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en je kunt hevig verliefd worden. Maar dit samenkomen zorgt ervoor, dat er onverwerkte emoties uit vorige levens naar boven kunnen komen, zoals boosheid, angst en verdriet. Deze emoties kunnen zo hevig zijn, dat tweelingzielen elkaar dan weer willen afstoten.

Er kan bijvoorbeeld bij een van de twee, zo’n grote angst zijn, om deze emoties te voelen, dat deze persoon wegvlucht uit de situatie. Of er is een grote angst, om elkaar (weer) te verliezen, waardoor er een te grote binding en/of verlatingsangst is. Boosheid, uit vorige levens, kan nog in de weg zitten en tot uiting komen of onverwerkt verdriet.

Wanneer een van de twee vlucht, doordat hij of zij veel last heeft van deze onverwerkte emoties, kan dat frustrerend zijn voor de ander, omdat die ander dan het gevoel heeft, niet verder te kunnen met de relatie of het gevoel kan hebben, hem of haar niet te kunnen bereiken op emotioneel gebied. Maar dit heeft zijn doel; bij diegene die niet vlucht, kan dat vluchtgedrag van de ander dan weer emoties losmaken van boosheid, verdriet of angst, door bijvoorbeeld het gevoel in de steek gelaten te worden door de ander. Vervolgens stoot je, door deze emoties, de ander ook weer af. Je wilt de ander bijvoorbeeld even niet zien, omdat je boos bent of omdat je niet geconfronteerd wilt worden met nog meer pijnlijke emoties.

Nadat deze emoties verwerkt zijn en je jezelf weer mild voelt naar de ander toe, voel je vaak weer de behoefte om samen te komen. Dit weer samen willen komen gebeurt vaak intuïtief bij beiden tweelingzielen. Je voelt van elkaar aan, dat je niet meer boos bent op elkaar en je wilt elkaar weer zien.

Deze periodes van aantrekken en afstoten wisselen elkaar af en kan maanden tot jaren duren, totdat een groot deel van de emoties verwerkt is en er een harmonie is bereikt.

In de perioden, dat tweelingzielen elkaar afstoten, kan het zijn dat ze (tijdelijk) geen contact hebben met elkaar. Er is dan ruimte om te kunnen reflecteren, de naar boven komende emoties te verwerken of is het nodig om rust te kunnen nemen. Het is belangrijk dat het samenkomen van tweelingzielen in een rustig tempo gebeurt, zodat het lichaam de tijd krijgt zich aan te passen, aan de veranderende energie en de steeds hoger wordende trilling. Het energieveld van beiden wordt zo steeds meer hetzelfde. Dit hele proces is “het samensmelten” van tweelingzielen. En hierin heeft seksualiteit een belangrijke functie.

Tweelingzielen zijn op zielsniveau zo sterk met elkaar verbonden dat zij in wezen een zijn. Als tweelingzielen elkaar in dit leven ontmoeten, betekent dit dat er een bepaalde vorm van spirituele volwassenheid is bereikt. Tweelingzielen kunnen alleen een relatievorm met elkaar aan gaan, als zij hun lessen geleerd hebben en op een punt zijn beland waarbij zij hun liefde en lessen aanwenden voor een groter belang dan alleen het beleven van hun liefde voor elkaar. De ontmoeting tussen tweelingzielen zorgt er voor dat lessen versneld worden, zij versterken elkaar in hun lichtenergie waardoor en vaak grote veranderingen plaatsvinden in hun leven.

De ware liefde, de echte ware liefde is niet bij de eerste klap beklonken, de ware liefde krijgt van alles op haar dak. De hardste klappen vallen hier en eigenlijk is dat pas logica. Maar jij bent je eigen creator. Het is dus aan jou om te creëren, om het grote plaatje te leren zien en om je heilige hart te vertrouwen. Dus tune in, stem af op je hogere doel want dat is de enige manier om moeiteloos mee te drijven!

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon