LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Ik ben geboren 20 september van het  sterrenbeeld Maagd

Ik ben geboren 20 september van het  sterrenbeeld Maagd. Sterrenbeeld van Aarde en beheerst door planeet Mercurius. Planeet die orde in de chaos schept.

In mijn ogen degenen, die onder het gesternte van de Maagd zijn geboren, zijn precies, efficiënt, streng, helder, kritisch, rationeel, analyserend en observerend, betrouwbaar, behulpzaam en kieskeurig.

De Maagd is praktisch ingesteld, productief en bereid om zijn of haar eigen prioriteiten opzij te schuiven voor door andere opgelegde taken.

Maagden leven totaal in hun eigen gedachten, alles is van binnen. Maagden zijn puur, hun motieven zijn altijd eerlijk en zullen nooit een slechte intentie hebben. Maagden zijn constant aan het proberen om dingen te bereiken. Mensen kijken vaak naar Maagden voor vriendschappen, omdat ze heldere denkers zijn en logisch problemen op kunnen lossen. Ze zijn eerlijk, loyaal en vastberaden. Sommige mensen vinden Maagden kil of emotioneel afstandelijk omdat zij vaak op logica afgaan en niet op emoties of gevoelens. Het kan lastig zijn om er achter te komen of een Maagd sterrenbeeld zich goed voelt of niet. Een persoon die andere mensen goed kan lezen zal merken wanneer een Maagd niet helemaal in zijn vel zit. Het is slim om een emotionele afstand van Maagden te houden tenzij ze zelf over hun gevoelens beginnen.

De geest van een Maagd is erg krachtig en vereist een juiste levens houden om vrolijk en succesvol te zijn. Maagden moeten in contact kunnen komen met hun gevoelens, dit is de reden waarom ze vaak kil of afstandelijk lijken.

Maagden zijn er erg gevoelig voor om in een ontkenningsfase te belanden. Ze zullen zeggen dat alles goed is terwijl dit misschien niet het geval is. Er is een makkelijkere manier om dit te voorkomen, het enige wat de Maagd niet leuk vind om te analyseren zijn eigen gevoelens.

De Maagd is een zeer onafhankelijk sterrenbeeld. Ze zijn volledig in staat om hun intellect te gebruiken om zelf dingen te regelen. Maagden verlangen een georganiseerde geest. Soms gaat er zo veel energie naar het organiseren van hun geest dat Maagden moeite hebben met het organiseren van hun omgeving.

Maagden zijn ambitieus en streven om altijd meer te weten te komen en te kunnen. Het is hun eeuwige doel om orde aan de chaos te brengen. Zelfs als, vanuit het oogpunt van een buitenstander, deze orde bereikt is, zal een Maagd niet voldaan zijn. Maagden hebben zeer actieve geesten die nooit uitgezet kunnen worden.

Maagden zijn erg intelligent, hebben een uitstekend geheugen en een zeer analytisch brein. Hierdoor zijn ze goede onderzoekers en wetenschappers. Ze hebben ook het vermogen om de emoties van andere personen te analyseren en zijn vaak goed in het achterhalen van de motieven van een persoon.

Het zijn rationele denkers die erg goed zijn in het oplossen van conflicten tussen twee mensen. Ze houden de wereld in orde.

De Maagd is altijd op zoek naar iets zinvols om uit te voeren, hierin schuilt ook het gevaar dat dit snel herkend wordt en er misbruik gemaakt wordt van de goede inborst en wil om te helpen van de Maagd. Het najagen van zin is ook gelijk de zwakte van dit teken, het kan doorslaan in obsessieve handelingen om zaken geordend en schoon te houden waarmee ze ook hun spontaniteit verliezen.

Maagden sterrenbeelden willen graag van nut zijn, hebben een behoefte om belangrijk en essentieel te zijn in de levens van andere en in alles wat ze doen. De grootste levensles van een Maagd is om te vertrouwen in het onbekende. Ze zullen moeten begrijpen dat alles in het leven voor een reden gebeurt.

Een reden die zij niet altijd kunnen achterhalen; het hoeft niet zo te zijn dat ze altijd alles weten. Ze moeten leren om rustig te worden en dingen niet te over-analyseren. Een Maagd is diep van binnen erg gevoelig en moet gewaardeerd worden voor alles wat hij doet. Wanneer een Maagd beledigd of gekwetst is, zou het kunnen zijn dat deze dit niet zal laten zien. De Maagd zal moeten inzien dat perfectionisme een ideaal is van een imperfect brein, als dit werkelijk ingezien wordt, werkelijk als in totaal, volledig, zal er een transformatie optreden die verder zelfinzicht onnodig maakt.

In termen van karma kan je zeggen dat Maagden "oude zielen" zijn, al vele malen geïncarneerd en daarom van nature het dichtste bij de spirituele ontwaking, Nirvana of hoe men het ook noemen wil.

Het sterrenbeeld Maagd past prima bij de kleur lichtgroen. Lichtgroen symboliseert natuur, vitaliteit, rust en gezondheid. De kleur heeft dezelfde goede eigenschappen als de plant salie: weldadig, rustgevend en regenererend. Lichtgroen geeft ons een prachtig gevoel van verwachting. Het maakt ons onbevooroordeeld en zorgt voor een helder hoofd, zonder negatieve gedachten. Door te veel lichtgroen raken we uit balans en te weinig resulteert in gevoelens van haat en afgunst.

Lichtgroen is een reinigende kleur en kan ons lichaam reinigen van gifstoffen. De kleur lichtgroen beïnvloed de lever, de nieren en de dikke darm en helpt daarnaast de bloedstroom te zuiveren en de bijholten schoon te maken bij allergische reacties.

De kleur lichtgroen maakt dat we ons opgewonden, gemotiveerd en blij voelen. Hij geeft ons een geweldig gevoel van verwachting, waardoor we het idee hebben de hele wereld aan te kunnen. Bij een teveel voelen we ons ziek van opwinding en raken we emotioneel uit balans. Te weinig lichtgroen resulteert in emoties als angst, boosheid en jaloezie, en zelfs haat krijgt dan de kans om boven te komen.

Lichtgroen is een heel aparte spirituele kleur, want het reinigt ons van emotionele en spirituele gifstoffen, waardoor we beter beschermd worden tegen negatieve invloeden. Met behulp van lichtgroen kunnen we herkennen wat spiritueel echt is en religieuze dogma's loslaten. Het spirituele doel van een lichtgroene persoon is om de lichamelijke en emotionele energie van zonnevlecht en hartchakra naar het keelchakra te brengen, waar deze gezuiverd kan worden en vervolgens uitgedrukt wordt via andere kanalen. Als dat eenmaal bereikt is, kan deze energie werken vanuit een kern van onvoorwaardelijke liefde, voor het hoogste goed van de persoon zelf en anderen.

De vrouwelijke Maagd is elegant, mooi, rationeel en serieus. Om haar te veroveren zijn tijd en uithoudingsvermogen vereist, maar het zal zeker de moeite waard zijn! Zij houdt van intelligente gesprekken en serieuze en loyale liefdesrelaties. Zij houden van hun huis, dat zij sober en smaakvol, met een bijna maniakaal gevoel voor orde, inrichten. Degenen, die onder dit sterrenbeeld zijn geboren hebben een grote behoefte aan liefde en geloven in vriendschap.

Maagd vrouwen zijn conform hun element Aarde waardoor ze soms koud en afstandelijk kunnen lijken, maar onder haar gereserveerde en timide uiterlijk ligt een echte, sterke vrouw met passie. Een Maagd-vrouw is niet makkelijk te 'krijgen', omdat zij zich niet makkelijk aan emotionele kwetsbaarheid blootstelt en pijn wil voorkomen. Dit is niet meer dan een façade waar je even doorheen moet prikken. Je zult geduldig, hoffelijk en hardwerkend moeten zijn om op haar indruk te maken. Als ze eenmaal verliefd is, is dit voor de lange termijn. Ze zal toegewijd en loyaal zijn en je erg gelukkig maken. Ze zal zelfs proberen om een beetje orde in je leven te brengen.

De Maagd-vrouw is in staat sterkte toegewijde en onvoorwaardelijke liefde aan de ander te geven. Ze heeft wat conservatieve trekjes waardoor het slim is niet te hard van stapel te lopen maar alles rustig (aards) op te bouwen. Een Maagd-vrouw houdt van orde in haar leven en verlangt geduld van de ander die haar probeert te verleiden.

Vrouwen Maagden zijn conservatief, het type vrouw voor de man die van een uitdaging houdt en graag in een trage relatie bevind.

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon