LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Mijn heilige plan

Als kind wist ik niets van mijn bestemming al heb ik blijkbaar mijn heilige plan geschreven alvorens ik hier en nu weer op Aarde kwam.
Ergens onderweg ontving ik vaker glimpen, dat ik hier in een andere tijd al eerder was en in magische momenten zag ik mijn pad.
Soms kan ik voelen dat ik mijn blauwdruk leef, dan valt het ik en het heilige plan samen met begrip waar mijn talent voor bedoeld is.
Vaak overvalt me een intens diepe ontroering, zoals er meesterlijk dingen in elkaar grijpen ik voel daarin een hand, die niet de mijne is.
Ik zag de energie van het licht, dat wij zijn in ontmoeting werd het licht doorgegeven, ook ik ben onderdeel van dit grotere geheel.
Maar tussen alles in daar gebeurt het leven in momenten, dat ik niets hoef te betekenen met ongekende vrijheid om alles op te nemen.
Wanneer ik de blauwe lucht kan aanschouwen, de onmetelijkheid van de donkere sterrenhemel en de diversiteit in de mij omringende natuur.
En zo leef ik ten diepste mijn eigen heilige plan door te landen in het leven, dat me is gegeven als ik Aarde aan mijzelf en het leven geven kan.

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon