LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Intuïtie en telepathie zijn de meest complete manieren van communicatie

June 25, 2016

Intuïtie en telepathie zijn de meest complete manieren van communicatie, omdat je onmogelijk ook maar het kleinste detail of gevoel van jezelf geheim kunt houden voor de anderen. Het is een universele taal die gebaseerd is op het doorseinen van gevoelens, en die alle soorten, rangen en standen weet te overstijgen. Het is een communicatie die rechtstreeks van bewustzijn naar bewustzijn gaat, zonder de hinder, of de omweg van een materielichaam. Of je nu in het Engels, het Frans of het Duits denkt, alles wat je zegt wordt meteen door iedereen begrepen, omdat je niet de woorden doorzendt, maar wel de gevoelens die ermee gepaard gaan. En gevoelens zeggen nu eenmaal zoveel meer dan honderdduizend woorden te samen!

Nu is het zo dat vele mensen hier op Aarde al de indruk hebben dat ook zij deze eigenschappen in min of meerdere mate bezitten. Vooral vrouwen schijnen hierin beter ontwikkeld te zijn, maar het is ook zo dat deze mogelijkheid in ieder van ons schuilt, en dus niet enkel is voorbehouden voor een aantal geprivilegieerden.

Intuïtie en telepathie bestaan zeker en vast, want het is gewoon de vorm van communiceren in het hiernamaals en op alle niveaus van onze hemelen. In ons Aardse leven gaan intuïtie en telepathie nog veel verder dan zuiver het overbrengen van gedachten alleen. In dit leven hebben gedachten immers vergaande gevolgen, ook voor ons lichaam.

En een van die gevolgen van je open te stellen voor andermans gedachten kan “ziekte” zijn. Ook ziektes worden immers gewoon door intuïtie en telepathie aan elkaar doorgegeven! Mensen die heel erg openstaan voor de gevoelens van anderen kunnen soms de pijn voelen die anderen meemaken. Meer dan de helft van alle ziektes zijn niet die van ons, maar zijn signalen die we opvangen van anderen die hun last kwijt willen! Mensen geven via woorden en gedachten ziektes gewoon aan elkaar door. Ik zelf hecht niet zoveel belang aan al die erfelijke ziektes. Bestaan doen ze zeker en vast wel, maar het overgrote deel van al die ziektes wordt gewoon binnen de familie aan mekaar doorgegeven door intuïtie en telepathie en door de werking van de gedachtekracht. Dit gebeurt dan gewoon door in mekaars aanwezigheid te vertoeven, en mekaar steeds bezig te zien, of te horen praten, waardoor je het denkproces van de ander gaat overnemen. Ik weet zeker dat gedachten een heel grote kracht hebben, en zij zijn dus zeker in staat om van de ene dag op de andere de structuur van je DNA te veranderen. Vooraleer je dus naar een dokter gaat, denk dan eerst eens na of je niet zelf een ziekte hebt overgenomen die niet de jouwe is. Dit is een van de nadelige gevolgen van je open te stellen voor anderen, en het aan te durven om mekaar aan te voelen. Het is dus zeker nodig dat mensen hierover inzicht verkrijgen, en zich ook leren af te sluiten voor de negatieve gewoontes van hun medemens. Anders nemen ze al de narigheid van de anderen gewoon over.

Intuïtie en telepathie het is een individueel proces en wordt ook wel gedefinieerd als ‘de kracht van het weten’. Het is het vermogen informatie op te vangen die niet door lichamelijke zintuigen kan worden waargenomen. 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon