LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Mag ik vandaag even hier bij je langskomen

July 11, 2016

Mag ik vandaag even hier bij je langskomen, om je te vertellen dat je van de sterren komt. Dat je gemaakt bent van het fijnste lichtstof. Zodat je opnieuw de verbinding kunt leggen met je eigen innerlijke licht en je herkomst.
En mag ik je dan hier ook komen vertellen, dat ieder mens en werkelijk alles om je heen is opgebouwd uit datzelfde fijn stoffelijke licht. Zodat jij je herinnert waar je vandaan komt dat je het licht van je oorsprong in je draagt.
Mag ik je de ongelooflijke waarheid openbaren, dat jouw fijnste licht uit liefdesenergie bestaat, dat in verbinding met het universele veld staat, waarmee je in staat bent positief te beïnvloeden als machtig middel om het kwaad tegen te gaan.
Kan ik hier in mijn hoedanigheid als lichtmens de onvoorstelbare impact, daarvan aandragen. Zodat jij die liefde als lichtbron die je zelf bent kunt openen om, daarmee in de wereld te staan om het leven naar een hoger plan te brengen.

 

~* Bron van Wijsheid *~

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon