LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Gesprek met mijn ziel

July 19, 2016

Elke keer als ik land op de luchthaven hier, voel ik me thuis. Na zo veel jaren ik zie Nederland als mijn tweede vaderland. En elke keer vraag ik mijn zelf, wat is de reden dat mijn ziel wilt elke keer terug hier.
Oh mijn lieve ziel, ik had voor jou gewild dat je minder leed had gedragen in dit leven. Ik gun jou wat meer zielsrust en vrede. Gewoon dat je je eens wat minder zorgen maakt over wat nog komen kan en dat je zorgeloos geniet van het hier en nu.
Oh mijn lieve ziel, maar soms is moeilijk om jou te volgen!

En ik hoor een liefdevol innerlijke stem:

Neem mijn hand en vertrouw me nu maar,
zodat je weer volop en zonder angst van het leven kan genieten.
Want jouw leven heeft een reden van bestaan....
kom nu maar en blijf niet langer in het donker staan.

In een diepe omarming begon ik aan de reis terug naar Huis, naar de Bron; er ontstond een intens diep oneindige liefde, zo zuiver en puur. Liefde wat nooit eindigt.


Van hart tot hart,

 

Ol'ga

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon