LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Tweelingzielen zijn de lichtwerkers in het ritme op hartsniveau

July 29, 2016

Tweelingzielen zijn de lichtwerkers in het ritme op hartsniveau, zij worden bijeengebracht om de Kosmische energie weer te laten dansen en branden in de harten van de mensheid.
Weet dat de hereniging zal komen. De enige reden waarom de buitenwacht denkt dat dit niet zo is, is omdat men luistert niet vanaf de hart en door onze angst niet meer vertrouwen hebben op ons gevoel.
Twijfel je zelf? Vraag aan je hart, en luister. Niet met het brein. En voel hoe je hart antwoord geeft.
Gedurende je reis richting je tweelingziel kun je wel eens 'verdwalen' in onzekerheid. Toch word je door het Universum en je Hogere Zelf steeds maar aan jullie verbinding herinnert, om je duidelijk te maken dat je gevoel klopt, dat je niet gek bent. Je kunt dus dingen meemaken die niet op toeval berust kunnen zijn. Er zijn zo ongelooflijk veel symbolieken aan deze liefde verbonden. Maar goed, tweelingzielen zijn nu eenmaal rijzende, dwarrelende en pulserende symbolieken van het leven.
In het begin hadden wij een volmaakte verbinding en waren we zuiver op elkaar afgestemd. Samen keren wij langzaam maar zeker terug naar die prachtige staat van eenheid.

 

Terug naar de Bron

Tweelingzielen zijn op zielsniveau zo sterk met elkaar verbonden dat zij in wezen EEN zijn. Als tweelingzielen elkaar in dit leven ontmoeten, betekent dit dat er een bepaalde vorm van spirituele volwassenheid is bereikt. Tweelingzielen kunnen alleen een relatievorm met elkaar aan gaan, als zij hun lessen geleerd hebben en op een punt zijn beland waarbij zij hun liefde en lessen aanwenden voor een groter belang dan alleen het beleven van hun liefde voor elkaar. De ontmoeting tussen tweelingzielen zorgt er voor dat lessen versneld worden, zij versterken elkaar in hun lichtenergie waardoor en vaak grote veranderingen plaatsvinden in hun leven.

De ontmoeting met je tweelingziel kan veel emoties losmaken. In het celgeheugen zijn namelijk veel herinneringen opgeslagen aan pijnlijke ervaringen uit vorige levens, die gekoppeld zijn aan eerdere relaties met je tweelingziel. Juist omdat de liefde voor elkaar heel diep is, heb je ook elkaar, in eerdere incarnaties, het meeste pijn gedaan. En er komt dan een heftig verwerkingsproces op gang, waarin veel verdriet en boosheid naar boven kan komen. Emotionele blokkades worden zo in een versneld tempo verwerkt. Waar men vroeger jaren of zelfs levens over deed, is nu mogelijk in dagen, weken of maanden. Het verwerkingsproces gebeurt vaak in je slaap, maar ook in het dagbewustzijn kunnen er veel emoties loskomen en kun je je verdrietig voelen, angstig zijn, sneller boos worden, prikkelbaar zijn, in de war voelen, gedesoriënteerd voelen, last hebben van hartkloppingen enz. Het kan je leven behoorlijk op z’n kop zetten.

 

Fysieke aantrekkingskracht

Als je werkelijk tweelingzielen van elkaar bent, dan weet je hele lichaam dit. Het is doordrenkt van dit weten. Een fontein van licht is wat je kunt ervaren wanneer je lichamelijk samensmelt. Het mentale lichaam wordt namelijk doordrenkt met extatische energie. Tweelingzielen hebben een enorme aantrekkingskracht tot elkaar, je kunt eigenlijk alleen maar versmelten. Deze versmelting is niets anders dan de versmelting van de zielen, die zich via het lichaam met elkaar verbinden. Het is een bundeling van energie, van krachten, die elkaar aantrekken via de geslachtsdelen.
De seksualiteit tussen tweelingzielen is naast primair, rauw ook hoog spiritueel en dus ‘Goddelijk’. Je kunt tijdens het vrijen ervaren totaal vanuit je instinct te ‘handelen’, er is sprake van totale overgave. Je voelt elkaar feilloos aan en het ritme van jullie heilige harten klopt gelijktijdig. Alle barrières, alle schaamte valt weg.
Door deze fysieke samensmelting hoef je niet eens te praten met elkaar, omdat woorden de intense beleving tekort zou doen. Er is dus eigenlijk sprake van een seksuele, heilige samensmelting die je nooit eerder op deze manier hebt mogen ervaren. Indien je met elkaar samensmelt, in liefde en volledige acceptatie, kun je ook ervaren diep in elkaars ogen te kijken tot alles vervaagt. Dit is een vorm van Kosmische energie, waarbij energie wordt overgedragen van de een op de ander en vice versa. Daarom communiceer je in eerste instantie via de ogen en niet via andere lichaamsdelen. Immers, de ogen zijn de poort naar de ziel.
Tweelingzielen zijn EEN en waren altijd al EEN, maar wanneer zij fysiek samensmelten, worden ze weer EEN. Hierdoor zou je kunnen ervaren niet meer te weten ‘wie nu wie is’. De individualiteit houdt op te bestaan, je bent een met de ander en je voelt deze eenheid.

 

De ‘Honeymoon’ fase

Na de allereerste fysieke ‘reünie’ volgt er een korte stilte tussen de tweelinghelften. Vaak is dit bedoeld ter voorbereiding op de Honeymoonfase; de fase van extreme verliefdheid, het totaal in elkaar opgaan, het elkaar ontdekken op fysiek en seksueel niveau. De honeymoonfase is een alles verzengende periode waarin men zich helemaal overgeeft aan de ander, omdat men het gevoel heeft ‘thuis’ te zijn komen. Als tweelinghelft weet je diep van binnen: ‘ik heb hem/haar eindelijk gevonden’. Maar je ‘begrijpt’ nog niet helemaal wat je nu daadwerkelijk is overkomen. Helaas duurt de honeymoonfase voor een ieder – voornamelijk voor de tweelinghelft die wel bewust is veel te kort; de “newly rendez-vous” duurt ruwweg tussen de twee en zes maanden. Hierna komen de eerste scheurtjes aan het licht. En verval je in het aantrekken en afstoten, een periode die maanden zo niet jaren kan duren.

 

Aantrekken en afstoten

In de fase van het aantrekken en afstoten krijg je veelal te maken met gevoelens van heimwee, het gevoel geamputeerd te zijn en je begrijpt maar niet waarom de liefde tussen jullie plots ‘afgelopen’ lijkt te zijn. Een ‘einde’ is uiteraard een idee van het brein, want het brein zoekt naar redenen, naar begrip. Je kunt het gewoonweg niet verklaren met je logisch verstand. En dat menselijk zeker, het gaat alleen niet werken, en dat het niet werkt is waarheid. Want tweelingzielen zijn energetisch EEN, op zielsniveau.
Wanneer je denkelijk pijn wordt gedaan en/of gekwetst wordt door je tweelingziel kan dit zorgen voor het bekende aantrekken en afstoten, ook wel bekend als de ‘runner’ & 'chaser' dynamiek. Voor deze fase van ‘rennen’ en ‘jagen’ zijn we (voor)geprogrammeerd en dient uiteraard ook een doel. Maar op een gegeven moment, op het perfecte Universele moment, stopt de fase van het aantrekken en afstoten. Hierna verval je, indien dat in jullie blauwdruk besloten ligt, in de overbruggingsperiode.
Voor je op Aarde kwam heb je met elkaar afgesproken welke wegen je zult bewandelen. Juist dit brengt vaak onbegrip, spanning en verwarring. Probeer in je eigen kracht te blijven staan en neem intuïtief waar. Het is een denkfout om je tweelinghelft te zien als iemand die je pijn zou kunnen doen. Probeer naar de ongeheelde stukken in jezelf te kijken. Dat zijn de grote lessen! Het integratieproces gaat niet over een nacht ijs.
Om tot de uiteindelijke eenheidsverbinding te komen op fysiek vlak is dus in feite het ontwaken van het mannelijke en vrouwelijke bewustzijn en je eigen heelwording of heel zijn nodig. Tevens wordt je ook gevraagd om totaal los van je andere helft te kunnen functioneren, om je bij jezelf net zo goed te kunnen voelen als bij je geliefde. Wanneer je de ander vanuit vreugde kunt koesteren, hem/haar onvoorwaardelijk lief hebt en de ander zijn/haar eigen weg kunt laten lopen dan ben je Universeel een diploma rijker.
Vergeet nooit de energieke en energetische uitwisseling van dat eerste moment, de eerste keer dat je in elkaars ogen keek! Het moment waarop jij je thuis voelde komen. Zoiets kun je niet weg rationaliseren. Blijf te allen tijde in je eigen energie staan. Het vergt al genoeg van je om je überhaupt staande te kunnen houden. Er wordt namelijk veel van je gevraagd. Je mag een nieuw beeld van liefde neerzetten en bovendien wordt er van je verlangd om de liefde opnieuw te duiden. Je zult met veel vraagtekens komen te zitten. Maar maak van die vraagtekens uitroeptekens.
Blijf in vertrouwen, geef jezelf over en staak je verzet tegen ieder nu moment. Je kunt het proces en de ander niet beïnvloeden.
Daarnaast mag je de sluier van illusie en de sluier van afgescheidenheid opheffen, omdat je altijd EEN bent met je tweelingziel. De connectie van de ziel is de werkelijke waarheid van deze verbinding.

 

Overbruggingsperiode

Na de fase aantrekken en afstoten voel je dat er afstand tussen beiden wordt gecreëerd en dat je elkaar, al dan niet energetisch, ‘kwijt’ bent. Deze overbruggingsperiode is bedoeld om elkaars polariteiten te verenigen. Je weet wie je andere helft is, je hebt hem/haar kunnen aanvoelen en dwars door hem/haar heen kunnen kijken. Zorg er voor dat je in deze periode dicht bij jezelf blijft. En onthoud dat jullie EEN zijn: EEN gesplitste ziel verdeeld in twee lichamen. Jullie liefde is ENERGIE! Als we vanaf dag een met onze andere helft samen zouden zijn geweest dan zouden we niet zo diep naar binnen hebben kunnen kijken om onze ziel te vinden, ons zelfbewustzijn. Deze tijdelijke verwijdering is dus nodig omdat we ons alleen dan kunnen herenigen met onze andere helft. In deze overbruggingsperiode, of ‘stilte’ periode, moet je er voor zorgen dat de liefde voor jezelf blijft domineren of er juist mee aan de slag moet. Het kan namelijk ook de weg zijn naar eigenliefde en zelfrespect! We zijn gewoon voorgeprogrammeerd om in deze tijdelijke verwijdering als individu te groeien. De transformatie gebeurt los van elkaar, opdat alles kan worden verduidelijkt en samengebracht. Onthoud dat je niet van elkaar afgesneden bent. Onthoud dat je eigenheid een functie heeft gediend en nooit de Kern van deze liefde vormde.
Het ego van je zielsliefde is niet sterker dan de wil van de Kosmos. Of anders gezegd, de wil van het ego is echt niet sterker dan de wil van de ziel! De ziel verlangt naar liefde en harmonie.
Als jullie al klaar waren geweest voor elkaar dan waren jullie al bij elkaar geweest. Dus er zijn nog stukken die geheeld mogen worden.
Nee, je raakt elkaar niet kwijt, je bent EEN, een twee-eenheid. Jullie verbinding eindigt nooit, maar is constant. Je hebt te maken met een heilig contract, een heilig huwelijk en prenataal besloten je andere helft in deze incarnatie te ontmoeten.
Klachten kunnen in drievoud worden ingediend aan de hemelpoort. Maar dankzij je zielsliefde ga je wel een geweldige relatie aan met jezelf!
Vanwege jullie beperkte ‘vrije keuze’ kan geen enkele paragnost en/of medium je vertellen wanneer jullie weer bij elkaar vallen. Het is namelijk aan jou, en ook aan je andere helft, hoe onderhuids jij bezig bent met dingen en zaken. Jij mag je, net als je zielsliefde, ook nog aan je zielspad verbinden. Mijn gidsen roepen altijd: “Het doel is je leerschool niet, het gaat om de weg ernaar toe, dat zijn de grote lessen".
Daarin groei je en groei doet pijn. Ik meen te denken dat wanneer je zou weten wanneer je met je andere helft zou samenvallen, je dan achterover zou leunen en zou gaan zitten wachten tot het moment daar is. Maar dan groei je simpelweg niet.
We mogen dus al onze condities, verwachtingen en de drang te willen weten hoe het zal ‘eindigen’ opgeven omdat we anders onszelf in de weg staan van wat er nog open moet door onze zielen heen.
Al deze moeilijkheden zijn eigenlijk testjes in onze behoeftigheid, keer daarom terug naar de connectie op zielsniveau. Als je dat doet en doorziet kom je in je hogere vibratie; de voorbereiding op je eigen groei en het ervaren van eenheid met je andere helft.
Tweelingzielen zullen volledig herenigen wanneer pure liefde gereflecteerd wordt.
Pas dan komen ze bij elkaar, door wederzijdse liefde. Zij moeten vanuit het hart open zijn om lief te kunnen hebben, dus niet blokken of ontkennen.
Als deze oneindige liefde verbonden is met het hart en als de lagere instincten worden overwonnen, dan vindt er een transformatie in het bewustzijn plaats.
Voor de duidelijkheid, transformeren is een lang en traag proces, vooral voor toeschouwers van buitenaf, hoe close die ook zijn. Wachten tot de transformatie eindelijk volbracht is, zou daarom geen slimme zet zijn. Wachten is ook beïnvloeding en heeft over het algemeen een zwaar vertragend effect op het transformatieproces. Wie wacht ZIT namelijk niet in het moment, maar WIL iets van het moment. En vooral ‘wil iets’ wat het moment niet biedt. Je zegt eigenlijk tegen het moment: “Als je maar opschiet en zo snel mogelijk bent waar ik wil dat het moment is”. Je gooit hiermee zand in je eigen motor. Geduld en vertrouwen zijn je enige stokpaardjes.
De tweelingziel-reis gaat eigenlijk over het constante overgeven aan elk NU moment, in blijvend contact met de visie en emotie van binnenuit van wat er ontwikkelt en zal zijn in dit leven. Alles ontplooit zich in perfectie en het is eigenlijk alleen onze perceptie die het anders wilt zien.

Uiteindelijk zorgt de tweelingziel ontmoeting er voor dat je steeds meer gaat leven vanuit je hart. Je leert om het verlangen naar liefde los te laten zodat je uiteindelijk beseft dat je liefde bent. Hierbij speelt het ego geen rol meer, en je benadert de wereld steeds meer vanuit een onvoorwaardelijke liefde die verder reikt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Met deze liefde die huist in je hart, beïnvloed je de mensen om je heen, bewust maar ook onbewust. Zo verandert de wereld in een wereld waarbij meer ruimte is voor liefde en compassie. Ieder doet dit op zijn eigen manier en met zijn eigen persoonlijke kwaliteiten. Neem de tijd om te ontdekken wat jouw unieke missie voor deze wereld is. Vergeet vooral niet om te genieten van je ontdekkingsreis. Ik wens je veel liefde op je pad!

 

An invisible thread connects those who are destined to meet, regardless of time, place and circumstance. The thread may stretch or tangle. But it will never break.

 

When it’s time for souls to meet, nothing can prevent them from meeting, and it doesn’t matter where each happen to be.

 

I love you without knowing how, or when, or from where. I love you without complexities or pride. I love you because I know no other way.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga


 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon