LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Een nieuwe manier van leven scheppen

We leven in een zeer opwindende en krachtige tijd.

Op het diepste bewustzijnsniveau vindt een radicale spirituele transformatie plaats. We worden op wereldschaal uitgedaagd onze huidige manier van leven te laten varen en een volkomen nieuwe manier van leven te scheppen. In feite zijn we bezig onze oude wereld los te laten en ervoor in de plaats een nieuwe wereld te bouwen. 

De verandering begint bij ieder mens afzonderlijk, maar naarmate steeds meer mensen worden getransformeerd, raakt het collectiefbewustzijn steeds sterker beïnvloed en de gevolgen ervan zullen in de wereld om ons heen worden gemanifesteerd.

Iedere dag schep ik opnieuw mijn leven.

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon