LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Een fysieke uitdrukking van ons bewustzijn

Ons lichaam is gewoon een fysieke uitdrukking van ons bewustzijn. De ideeën die we hebben over onszelf bepalen onze gezondheid en schoonheid, of het gemis daarvan. Als we op het diepste niveau onze ideeën veranderen, volgt ons fysieke zelf het voorbeeld.

In wezen zijn we allemaal volmaakte spirituele wezens. We zijn allemaal een volmaakte uitdrukking van de universele geest of het Godbewustzijn in ons. Als zodanig is het ons natuurlijke geboorterecht ons leven lang een stralende gezondheid, schoonheid, onbegrensde energie, jeugdige vitaliteit en vreugde te kennen.

Als ik innerlijk verandert, verandert mijn lichaam.

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon