LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Vraag het universum om hulp

Het heft niet altijd zin problemen met je rationele geest te analyseren en te trachten ze op te lossen. Soms is het veel effectiever je tot je innerlijke zelf te richten, het universum om hulp te vragen. Ga gewoon rustig zitten. Haal een paar keer diep adem en richt je bewustzijn naar binnen. Vraag je wijze innerlijke zelf zachtjes of hardop om raad of hulp bij het begrijpen van de boodschap. Als je een ingeving krijgt die goed voelt handel dan vanuit dat gevoel.

 

Mijn innerlijke zelf geeft me raad en wijst me de weg.

 

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon