LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Ontmoeting met een innerlijke Gids

Sluit je ogen en ontspan je helemaal. Ga naar je innerlijke heiligdom. Stel je voor dat je op een pad staat. Volg het pad naar boven. Zie in de verte een vorm op je toekomen die een helder stralend licht uitzendt. Terwijl je de vorm nadert kijk je hoe hij eruit ziet, hoe hij is gekleed, of het een man of een vrouw is. Begroet dit wezen, vraag hoe het heet. Neem de naam die in je opkomt. Laat je Gids je heiligdom zien. Vraag of er iets is dat hij of zij tegen je zou willen zeggen. Je kunt specifieke vragen stellen. Als je voor je gevoel lang genoeg bent samengeweest, bedank je je Gids. Geef uitdrukking aan je dankbaarheid en vraag hem of haar je weer te ontmoeten in je heiligdom als je daar behoefte aan hebt.
Ik ben nu in contact met een wijze innerlijke Gids.

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon