LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Vorm – een zich ontvouwende schepping

De ziel is de energie van het universum, het hogere zelf. Vorm is de fysieke wereld. Als onze ziel zich als fysieke vorm besluit te manifesteren, kiezen we een situatie in ons leven en scheppen we een lichaam dat ons het beste van dienst zal zijn en waarin we in dit leven het beste kunnen leren. We kunnen leren te leven in de wereld van de vorm - ons fysieke lichaam, onze persoonlijkheid en onze fysieke omgeving - zonder ons eraan te hechten. We kunnen alles hebben wat de wereld heeft te bieden, maar ook bereid zijn het los te laten als het nodig is. Omdat het universum in ons rijk en krachtig is, ontdekken we intuïtief dat we alles hebben wat we nodig hebben.

Uiteindelijk is ons doel een vorm te scheppen die alles wat onze ziel wil, gemakkelijk en mooi kan doen. Maar de fysieke wereld verkeert nog steeds op een betrekkelijk primitief scheppingsniveau vergeleken met het bewustzijn van onze ziel. Het kost tijd om vorm te manifesteren. Dus moeten we geduld en liefde hebben voor het zich ontvouwende scheppingsproces.

"Ik kan loslaten en vertrouwen omdat ik weet dat alles wat ik nodig heb in mezelf aanwezig is".

"Ik respecteer en houd van mijn vorm als mijn eigen schepping".

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon