LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Ons herinneren wie we zijn

Na onze geboorte vergeten we wie we eigenlijk zijn en waarom we hier zijn gekomen. We nemen het "overlevingsbewustzijn" van fysieke wereld aan en verliezen onszelf in de wereld van de vorm. We verliezen contact met onze ware kracht en onze spirituele oorsprong. Het leven wordt een geweldige strijd om betekenis en bevrediging te vinden. We herinneren ons steeds duidelijker onze verbondenheid met het goddelijke en beginnen de aanwezigheid te voelen van de hogere kracht in ons leven.


"Ik ben een mooie ziel die een mooie vorm schept".

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon