LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

We hebben allemaal het vermogen om te genezen

Een deel van ons bewustzijn staat rechtstreeks in contact met het bewustzijn van alle andere mensen. Aangezien dit ook ons contact is met de goddelijke almacht en alwetendheid, betekent het dat we allemaal een ongelooflijke genezende kracht hebben waar we naar eigen goeddunken uit kunnen putten. Al zou slechts een van ons het vermogen hebben te genezen, dan bezitten we in feite allemaal dat vermogen om te genezen, en ontvangen we allemaal dat vermogen vanuit dezelfde geweldige bron.


"Ik heb het vermogen om te genezen".

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon