LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Ervaar het krachtige innerlijke wezen

Dit is de dag om de ware schoonheid, kracht en magie in elkaar en in onszelf te herkennen. Ga gemakkelijk zitten of liggen. Sluit je ogen, ontspan je en haal een paar keer diep adem. Stel je voor dat je kind of het kind in jezelf tegenover zit. Kijk het in de ogen en ervaar het krachtige wezen dat het in zich heeft. Neem genoeg tijd om gevoelens, ideeen of indrukken over wie je kind eigenlijk is te ontvangen. Deel je respect en waardering met je kind. Stel je voor dat je kind respect en waardering met jou deelt. Doe dit met al je kinderen of het kind in jezelf.


"Ik respecteer elk kind en het kind in mij als een krachtig, volmaakt wezen".

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon