LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Verwacht het beste

Als we negatief en angstig, onzeker of bezorgd zijn, zullen we vaak juist die ervaringen, situaties of mensen aantrekken die we proberen te vermijden. We trekken die ervaringen aan om ons er bewust van te worden en onze diepste angsten te helen. Als onze houding positief is en we plezier, bevrediging en geluk verwachten en ons voorstellen, zullen we vaak mensen, situaties en gebeurtenissen aantrekken en scheppen die bij die verwachtingen aansluiten. Hoe meer we in staat zijn ons ons hoogste goed voor te stellen en het te accepteren, des te meer begint zich dat in ons leven te manifesteren en des te meer kracht en vrijheid zullen we voelen.


Vandaag verwacht ik plezier en bevrediging.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon