LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

De wet van aantrekking

June 13, 2017

Energie van een bepaalde kwaliteit of trilling is geneigd energie van een soortgelijke kwaliteit en trilling aan te trekken. Gedachten en gevoelens hebben hun eigen magnetische energie die soortgelijke energie aantrekt. We kunnen dit principe aan het werk zien als we bijvoorbeeld toevallig tegen iemand aanlopen aan wie we net liepen te denken, of toevallig een boek oppikken dat precies de informatie bevat die we op dat moment nodig hebben.

 

Ik trek nu alles aan wat ik nodig heb.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon