LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

De basis van alle schepping

June 15, 2017

De hereniging van de vrouwelijke en de mannelijke energie in ieder individu is de basis van alle schepping. Vrouwelijke intuïtie plus mannelijk handelen is gelijk aan creativiteit. De vrouw in je zegt "Ik voel dit". De man in je zegt "Ik hoor je gevoelens, wat zou je willen dat ik voor je doe?" Zij zegt "Ik wil dat". Hij zegt "Je wilt dat, goed, fantastisch, ik zal zorgen dat je het krijgt." En hij gaat het onmiddellijk voor haar halen in het vertrouwen dat haar wens de wijsheid van het universum bevat. 
De vrouwelijke en de mannelijke energie in mij zijn volmaakt in harmonie.


Wees bewust, dat is kracht voor verder ontwikkeling.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon