LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Hoe sterker de aantrekkingskracht, des te sterker de spiegel

June 17, 2017

Ik heb ontdekt dat als ik bereid ben op mijn energie te vertrouwen en haar te volgen, ze me naar relatie voert met mensen waar ik het meest van heb te leren. Hoe sterker de aantrekkingskracht, des te sterker de spiegel. Mijn energie zal me altijd naar de meest intensieve leersituatie voeren. Ik hoef niet een relatie aan te gaan of aan te houden die niet goed is voor me, maar als ik ervoor kies te vertrekken, kan ik toch het geschenk en de leerervaring die ik heb ontvangen erkennen.

Ik accepteer mijn relatie als mijn leermeesters.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon