LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Vanuit een krachtige plek

June 20, 2017

In het verleden zijn mannen voor de koesterende, intuïtieve en emotionele steun die ze nodig hebben erg afhankelijk geweest van vrouwen, en vrouwen van mannen om voor hen te zorgen en in hun onderhoud te voorzien. Het lijkt een perfecte regeling, maar er is een probleem. Als je jezelf als individu niet heel voelt, als je het gevoel hebt dat je voor je overleving afhankelijk bent van anderen, leef je voortdurend in angst hen kwijt te raken. Vele generaties lang vechten we al met deze 'oude mannelijke' en 'oude vrouwelijke' rollen. Dus is het fantastisch dat we beginnen te ontdekken dat ieder van ons alle eigenschappen in zich heeft o heel en gelukkig te zijn, te kunnen geven en ontvangen vanuit een krachtige plek.

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon