LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

De keuze is eenvoudig, leven of dood

June 24, 2017

Iedere keer als ik mijn innerlijke stem volg, voel ik meer leven en energie in me. Iedere keer als ik ertegen in ga, voel ik de strijd in mijn lichaam. Als ik almaar te veel van mijn lichaam vraag, word ik steeds vermoeider en levenlozer. De keuze is eenvoudig, leven of dood. Word je van moment tot moment sterk bewust van wat jou het meest levendige gevoel geeft. Leg een lijst aan van die ‘levende’ momenten en kies bewust die activiteiten voor jezelf.

 

'Iedere keer als ik mijn innerlijke stem volg voel ik me levendiger'.

 

 

Van hart tot hart,

 

 

Ol’ga

 

 

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon