LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Gehechtheid aan doelen

Als je je heel sterk hecht aan een bepaald doel kan dat de manifestatie ervan in de weg staan. Vaak als we ergens sterk aan gehecht zijn, ligt er een heleboel angst aan ten grondslag - angst dat we niet krijgen wat we nodig hebben. 
Het is prima iets waar je heel erg aan gehecht bent creatief te visualiseren. Als het niet werkt, besef dan dat je eigen innerlijke conflict misschien tegenstrijdige boodschappen uitzendt. Ontspan je en accepteer je gevoelens. Begrijp dat het oplossen van innerlijk conflict waarschijnlijk een belangrijk stuk groei voor je is en een prachtige gelegenheid om beter te kunnen kijken naar je eigen houding ten aanzien van het leven. 
" Ik ontspaan me en accepteer mijn gevoelens".

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon