LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Kijk hoe je eruit ziet en hoe je je voelt

July 16, 2017

Ga gemakkelijk zitten of liggen. Sluit je ogen. Haal diep adem. Ontspan lichaam en geest. Denk aan een recente gebeurtenis waarin je niet deed wat je wilde doen. Speel die scene opnieuw in je geest af. Kijk hoe je er fysiek, emotioneel en spiritueel uitzag en hoe je je voelde. Ga nu terug naar die situatie en zie jezelf precies doen waar je zin in hebt. Merk op hoe je lichaam voelt. Merk op hoe je eruit ziet en wat je van jezelf vindt. Voel enkele minuten lang hoe het is om op jezelf te vertrouwen en vanuit je verlangens te handelen.


Ik vertrouw mezelf en handel vanuit dat vertrouwen.

 

 

 

Van hart tot hart,

 

Ol'ga

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon