LAATSTE ITEMS

Oefening: Je steviger voelen

10/08/2017

1/10
Please reload

AANBEVOLEN ITEMS

Aarden....

August 1, 2017

Zeer regelmatig hoor je ons de uitdrukking gebruiken dat 'iemand niet goed geaard is' ook bij de beschrijving van diverse edelstenen gebruiken we de term 'helpt om goed te aarden'.

 

Wat bedoelen we hier nu precies mee?
Om ons heen bevindt zich een energieveld, het aura genoemd, het aura bestaat uit diverse lagen, die weer verbonden zijn met de chakra's, de chakra's zijn weer verbonden met o.a. het fysieke lichaam.
Het auraveld is eivormig en idealiter zit het mooi om het lichaam, aan alle zijden, ook boven het lichaam (de kruin) en onder de voeten. Het auraveld straalt naar alle kanten uit, zo staat het boven de kruin in verbinding met de Kosmos en onder de voeten met de Aarde.

 

Wat wij waarnemen wanneer iemand niet 'goed geaard' is? 
Is dat het auraveld niet helemaal mooi rond het lichaam zit. Het zit veel te hoog. De meeste energie van het aura bevindt zich rond het bovenlichaam, vanaf het middenrif naar boven, soms zelfs nog hoger. De persoon is dan zeer slecht in verbinding met de Aarde energie.

 

Symptomen kunnen zijn: 
- verwardheid 
- vergeetachtig
- constant in het denken zitten 
- paniek ervaren
- depressieve klachten 
- niet kunnen ontspannen
- hoge ademhaling 
- slechte doorbloeding
- koude voeten
- onderrug klachten en enz.

 

De beste steen om te aarden is sneeuwvlokobsidiaan. Wanneer jij deze neerlegt bij de voeten, zie je vrijwel direct het energieveld naar beneden trekken. Een sneeuwvlokobsidiaan mag eigenlijk niet ontbreken in je verzameling edelstenen. We zijn allemaal wel eens minder goed geaard, door drukte of situaties waar we mee geconfronteerd worden. Het helpt om dan een sneeuwvlokobsidaan te gebruiken in je broekzak te dragen of aan een hanger en soms adviseer ik zelfs om een platte sneeuwvlokobsidiaan in de schoenen te dragen. Hij maakt je rustiger, waardoor je beter met situaties om kunt gaan en niet in de paniek of zorgen blijft hangen.

 

 

Van hart tot hart,

 

 

Ol'ga

 

 

 

 

Please reload

Please reload

ARCHIEF

01/08/2017

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon