top of page

Spirituele life coaching

Bijna alle mensen komen weleens op een moeilijk punt in hun leven. Dit kan onder andere veroorzaakt worden door tal van gebeurtenissen, traumatische ervaringen, onbegrip van anderen of steeds terugkerende negatieve gedachten. Soms ben je gewoon de weg even kwijt, of loop je vast in bepaalde patronen of gedragingen, die je zelf niet in de gaten hebt, of letterlijk niet ziet. Ook draag je dikwijls heel wat onnodige ballast met je mee, waar je niet bewust van bent, zoals onverwerkte emoties, angsten, slaapproblemen, spanning op school of thuis, negatieve gedachten, gevoelens, trauma verwerking, stress, burn-out, hooggevoeligheid, bepaalde (onbewuste) gedragingen en overtuigingen, waardoor het je niet lukt om op alle terreinen gelukkig te zijn.

Geluk betekent letterlijk een toestand, waarin de dingen lukken. Dat is niet zomaar een gelukkig toeval, maar een toestand die we zelf creëren vanuit ons diepste wezen, ons diepste zelf, onze ziel. Uiteindelijk is iedereen zelf verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn, zijn eigen geluk, zijn eigen leven. Helaas, lukt dat soms niet.

Bijna alles wat we doen, wordt  beheerst door gewoontes. Dat geeft je vaak rust en zekerheid. Maar soms worden deze vaste patronen juist belemmeringen. Ze beperken je leven en kosten je energie. Sommige keuzes hebben een impact op de rest van ons leven. We maken vaak keuzes op basis van logica. Het moet rationeel zijn, doordacht en zonder verassingen. We soms ontevreden zijn over onze keuze maar niet precies weten waarom? We weten niet wat betekend luisteren naar onze gevoel? Durven we ons gevoel te vertrouwen en deze te volgen? Waar is er plek voor onze gevoel? 

Door mensen te coachen leer ik mensen weer ontspannen, goed luisteren naar hun eigen gevoel. Een moment om eens goed naar jezelf te kijken, en uit te vinden wie je nu feitelijk bent en wat je wilt. Want als je weer leert vertrouwen op je eigen gevoel kom je er achter wat voor jou echt belangrijk is en waar jij gelukkig van wordt en dat blijken soms heel andere dingen te zijn dan je zou verwachten…..

Ik werk vanuit een holistische visie waarbij ik de mens zie als een geheel van lichaam, geest en ziel. Ik laat me leiden vanuit mijn intuïtie en ervaring. Door verbinding te maken met jouw energie, jouw ziel zal er informatie naar voren komen die op dat moment voor jou van belang is, voor het proces of stuk levenspad waarop jij je op dat moment bevindt.

Aan het eind van een consult bespreken we wat je zelf kunt gaan doen als eerste stap om je toekomst zo in te kunnen richten, zoals je die zelf graag ziet.

De keuze wat je met deze informatie doet of niet doet blijft altijd bij jezelf, dat is jouw vrijheid, dat is jouw weg. Het inzicht geeft je in ieder geval de mogelijkheid jezelf los te maken van patronen die niet meer bij je passen en ruimte te maken voor jouw unieke manier van zijn en genieten. Jouw ziel wacht altijd geduldig tot je begint aan jouw reis naar Verlichting. Wanneer jouw leven altijd chaotisch lijkt, dan schreeuwt jouw ziel om jouw aandacht, maar velen raken zo verstrikt in de chaos, dat ze het niet kunnen horen.

Als eenmaal de reis naar binnen begint en alle aspecten van jouw wezen geheald worden krijgt je meer inzicht, en zult je stoppen met jouw te laten meeslepen in die chaos, hetzij in jouw geest of met anderen … of zelfs met de misleidingen van deze wereld.

Je voelt de aanwezigheid binnen in je, zij fluistert je toe dat het tijd is om tot rust te komen en naar jouw hart te luisteren.

Jouw ziel schreeuwt/roept je toe dat jij naar Huis moet komen, om jou de waarheid te herinneren over wie je bent.

Het inzicht geeft je in ieder geval de mogelijkheid jezelf los te maken van patronen die niet meer bij je passen en ruimte te maken voor jouw unieke manier van zijn en genieten.

Uiteindelijk is het doel dat je vanuit jouw eigen Kern weer een gezond en gelukkig leven gaat leiden. Het mooiste is te zijn wie je bent en waar je hart en passie ligt.

“LIFE IS A SCHOOL, WHERE YOU LEARN HOW TO REMEMBER WHAT YOUR SOUL ALREADY KNOWS.”

 

COACHING THEMA'S

- Gezondheid

- Relatie en gezin

- Levenspad zoals werk en opleiding

- Hooggevoeligheid

- Balans vinden in jezelf

- Levensvreugde ontwikkelen

- Persoonlijke ontwikkeling. Kernkwaliteiten en talenten ontdekken

- Meer respect en vertrouwen in jezelf en de ander

- Verbondenheid ervaren met jezelf en de wereld

- Vertrouwen op je intuïtie, het Goddelijke in je Zelf

- Verlies en rouwverwerking

Maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking, dan kan samen bekeken worden wat voor jou op dit moment het beste is, om het juiste evenwicht, en vooral om je geluk in je leven te ontdekken, en je Hemel op Aarde te scheppen.

Wees lief voor jezelf. Blijf niet langer rondlopen met problemen en vragen. Iedereen verdient een liefdevol en gelukkig leven, ook jij!

Klik hier voor prijzen.

www.balanceinyourlife.nl
bottom of page