top of page

Werkwijze

In mijn praktijk voor alternatieve therapie, ben ik gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit in de breedste zin van het woord. Daarbij ga ik altijd uit van een holistische benadering van de mens, waarin lichaam, geest en ziel één zijn. Zo gezien kan een verbetering van levenskwaliteit op verschillende manieren worden bereikt:

  •                 Het verbeteren van de fysieke gesteldheid

  •                 Het verbeteren van de mentale gesteldheid

  •                 Het verbeteren van de emotionele gesteldheid

 

Er zijn verschillende manieren om hieraan te werken. De methode hangt vooral van de voorkeuren en ervaringen van de therapeut of coach af.

In mijn praktijk geef ik de voorkeur aan holistische therapie, maar soms krijgen ook andere technieken voorrang als blijkt dat deze beter passen. Zo zal ik in een gesprek natuurlijk ook coachen als dat nodig is. Soms kan ik voor wat extra achtergrond informatie ook reading toepassen. Echter nooit zonder medeweten van de persoon in kwestie.

        Eerste afspraak 

Als iemand voor de eerste keer bij mij voor een consult komt, wil ik alles weten van de persoon die tegenover mij zit. Niet alleen de hoofdklacht maar ook andere klachten en gewoontes van deze persoon komen ter sprake. Wat maakt deze persoon uniek? Wat is de hoofdklacht? Ook iemands ziektehistorie en ziektes in de familie zijn belangrijk. Op basis van al deze gegevens zoek ik uit welke behandeling het beste bij iemand past. Om al deze gegevens te verzamelen duurt een eerste consult lang. Ik maak hiervoor dan ook anderhalf tot twee uur vrij in mijn agenda.

Iedereen is welkom!

        Vragenlijst behandeling

Omdat in een eerste consult heel veel informatie moet worden verzameld, kan het gesprek heel lang duren. Om deze reden heb ik een vragenlijst op de website gezet, die je voor de eerste afspraak kunt invullen. 

Vul het formulier in en neem het mee naar je eerste afspraak.

Alvast bedankt!

bottom of page